diumenge, 22 de març del 2015

Ja arriba el 7è Campionat de Dansa

Bona nit estimats ballarins i ballarines, professors i professores, escoles de dansa i amants de la dansa en general,

Estàveu esperant ansiosos aquesta nova edició de l'únic i més desitjat Campionat de Dansa de terres Andorranes, i ja el tenim aquí.

Aquest any, com ja sabeu mitjançant les xarxes socials, la celebració d'aquest 7è Campionat es celebrarà el dissabte 16 de maig del 2015 al mateix lloc de sempre, al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany.

En aquesta edició es manté la reglamentació de l'any anterior, però amb una petita modificació en el temps del track musical en les categories d' Aleví i Infantil, deixant el marge entre els 2'00 minuts i els 2'30 minuts de durada.

Al marge dret d'aquest bloc teniu tota la documentació necessaria d'aquest 7è Campionat, no obstant us deixem a continuació l'enllaç dels diferents documents:

Reglamentació 7è Campionat, on s'explica les bases i normes de participació.

Pre-Inscripció 7è Campionat, on podreu fer on-line la corresponent Pre-inscripció per així tenir l'organització les dades necessaries per preparar el Campionat d'enguany. Recordeu que la Pre-inscripció és necessaria i obligatoria per poder participar en el Campionat.

Inscripció 7è Campionat, on podeu descarregar-vos i emplenar per poder-lo entregar el dia del Campionat a la taula de control.

Autoritzacions participants menors, el qual és necessari adjuntar a la inscripció que es presenti el dia del Campionat per tots aquells participants menors d'edat que vulguin participar.

No deixeu de visitar les nostres xarxes socials de Google+ i Facebook.