dijous, 15 de març del 2012

Comencem a donar dades?

Bon dia a tots,
avui ja es comença a perfilar el 4t Campionat de Dansa. Per aquest motiu un dels dos directors i organitzadors d'aquest esdeveniment, conjuntament amb el conseller de turisme i administració del Comú d'Escaldes-Engordany, han donat la roda de premsa.

http://www.e-e.ad/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=2090&Itemid=82

En aquesta roda de premsa s'ha donat a conèixer un dels misteris que els organitzadors hem tingut que guardar en el més absolut secret durant molts dies. Un secret que ens invaix de satisfacció i que ens anima encara més a prosseguir en el desenvolupament d'aquest Campionat, any rere any. I és que dos escoles internacionals, una de Barcelona i l'altra de Tarragona, participaran en aquesta edició, amb un total de 6 grups.

En referència als grups i participants d'enguany, us hem de dir que estem molt i molt contents. Mantenim a l'alça el nivell de participació. Sou uns autèntics defensors d'aquest moviment, els autèntics lluitadors que, any rere any, ens feu gaudir de la dansa, de la vostra frescura, imaginació, ball i esforç.

Un altre apartat és el "combat" que es celebrarà a l'Illa Carlemany aquest proper 17 de març a les 18.30h. Un acte "premonitori" del que serà el 4t. Campionat de Dansa.