dijous, 22 de març del 2012

Jurat 4t Campionat de Dansa

Molt bona nit participants,
això ja no té marxa enrera, eh? només queden 2 dies per poder gaudir del que més ens agrada, la Dansa.
en aquesta nova entrada al blog us informem sobre el Jurat.

què dir del jurat? doncs és la segona peça clau dins el campionat, per que la primera sou vosaltres.
durant els darrers tres anys hem intentat buscar membres del jurat acord a les vostres exigencies, però entre les dates, les feines i altres hem tingut molts problemes per trobar un jurat que fós grat per a tots vosaltres.
penseu que el nostre pressupost és molt i molt baix i tenim que fer miracles per dur a terme aquest campionat.

per aquest motiu aquest any probarem una cosa nova.

el jurat estarà format per 4 persones, 2 dels quals puntuaran la part artística (vestuari i ficada en escena) entre l’1 i el 5; i els altres 2 membres del jurat puntuaran la part més tècnica (coordinació i coreografia) entre l’1 i el 5, però amb decimals.

la part tècnica no està vinculada a la tècnica en sí de l’estil de dansa. recordeu que és un campionat de dansa obert, per aquest motiu no pot ser professional. existeixen centenars de campionats en tot el món dedicats exclusivament a un estil de dansa i en aquests és on es puntua la tècnica.

aquests membres del jurat “técnic” coneixen i estan habituats a la dansa en general. no us enfadeu, és un campionat obert a tothom i a tots els estils, un campionat que fomenta la dansa dins i fora de les nostres contrades, un campionat per vosaltres i per què tothom vegi que som un petit país que es mou al ritme d’un compàs.

penseu en el campionat com a un únic cor, que batega gràcies a tots vosaltres, amb una única sang que ens fa expressar a tots, per igual, els sentiments i la valentia vers als altres.

els membres del jurat “artístic” són persones vinculades al món de l’art en general, gent que viu i expressa en les seves obres, composicions i feines vers la resta de la gent. com nosaltres, els ballarins i ballarines, tenen un do innat i donen sentit i color als esforços.

després de tot aquest sermó us volem anunciar el nom dels membres del jurat d’enguany, juntament amb un breu, molt breu, currículum de la seva dedicació a la dansa i a l’art.

Part “tècnica”.

- Jaume T.
Director artístic de l’Esbart Lauredià; Professor de Balls de Saló, Salsa i Contemporani; Ballarí de diferents Esbarts del Principat amb un llarg historial d’actuacions nacionals i internacionals; Creador i coreògraf d’un extens historial de peces de Contemporani, Teatral i Folklòric; Reciclatge continuo en diferents modalitats de dansa, en centres del país i Catalunya.

- Judit D.
Professora de gimnàstica rítmica de varies escoles esportives del país; Ballarina de Dansa Clàssica, Modern i Contemporani; Va formar part d’una companyia de Dansa; Participant en el 1r Campionat de Dansa FitDansa i classificant-se en 2a posició dins la Categoria Open.


Part “artística”.

- Ishtar R.
Cantant; Component del grup musical Less is more; Component del grup musical The Axle; Professora de cant; Compositora; Va ser professora d’una escola de dansa.

- M. Carmen J.
Pintora; Creativa i dissenyadora; Monitora en les arts plàstiques i manuals; Ballarina amateur de Contemporani, Modern i Sevillanes; Va ser membre de les Majorettes de La Seu d’Urgell i competint durant 12 anys en diferents concursos internacionals en la categoria Open, guanyant diversos premis.




Ballarins, membres del jurat, col·laboradors, patrocinadors i tota la gent vinculada a aquest Campionat. Demà serà l'última entrada al blog abans del Campionat. Els nervis ja estan a la seva màxima expressió, per tot això demà el blog estarà dedicat a tots vosaltres.
Ànims i ... que ningú ens pari!!!