dissabte, 24 de març del 2012

Demà és el gran dia

Els directors del Campionat ja hem acabat. Tot preparat i enllestit. A les 00.00 d'avui dissabte 24 de març del 2012 em tancat la paradeta. Intentarem dormir 6 hores, diem intentar per què els nervis ens superen.
D'aqui 10 hores justes començarà el 4t Campionat de Dansa i ens hem vist mig desbordats, però amb un somriure a la cara veient com un petit país viurà, d'aqui poques hores, un moviment inexpicable.

Aquest entrada al blog, última abans del Campionat, està dedicat a totes aquelles persones que demà faran possible aquesta fita.

A les voluntaries, que perdran part del seu temps per gestionar un mar de participants sense rebre res a canvi. Gràcies.

Als col·laboradors, EPBarrionuevo, que faran les fotografies i a Cardilloc SC, que part de la venta del seu Conte "Avi Carlemany" que es vengui durant el transcurs del Campionat ens serà donat. Gràcies.

Al nostre estimat patrocinador, Financera d'Assegurances SA, que des del principi va apostar per nosaltres i que sense la seva aportació mai hauriem arribat fins aquí. Gràcies.

Al jurat, que desinteressadament s'arrisquen a donar una valoració i que els és difícil qualificar degut a la llum que emeten tots els participants. Gràcies.

Al Comú d'Escaldes-Engordany, co-organitzador d'aquest event, que des de la primera vegada, quan se'ls va donar a conèixer la nostra idea, han confiat plenament en nosaltres. Gràcies.

I per últim, a tots els participants. La nostra llum, la nostra força per continuar endavant. Els únics i definitius responsables de que tot això arribi fins on a arribat i arribarà. Milions de Gràcies.


Us voldriem dir moltes coses, però el cansament i els nervis ens supera.
Us voldriem dir que això només acaba de començar, però serien paraules.
Us voldriem dir que ja tenim moltes sorpreses al tinter per l'any que vé, però l'important és demà.
Us voldriem dir que ...

... us volem veure ballar, però això ja és un fet.

Dormiu bé i ... Molta merda a tots!!